Philips T8 (TL-D) Buizen | Philips TL-D lampen (T8) online kopen! | Lampdirect (2024)

Philips TL-D 90 De Luxe (MASTER) - Philips TL-D 90 De Luxe TL buizen combineren een uitstekende kleurweergave met een hoog lichtrendement en een hoge kleurstabiliteit. De serie bestaat uit buizen met een diameter van 26 mm. Een Philips TL-D 90 De Luxe buis kan gemakkelijk worden gebruikt met zowel een conventionele als een elektronische ballast. Met behulp van een elektronisch voorschakelapparaat kun je een langere levensduur en hoger systeemrendement bereiken.

Philips TL-D Actinic Blacklight (MASTER) - Dit zijn zogeheten actinische buizen, die het perfecte spectrum (UV-A straling tussen 350 - 400 nm) bieden om insecten aan te trekken. Zij kunnen dus ideaal worden gebruikt als insectenvallen. Bovendien geven de diverse Philips TL-D actinische blacklights (MASTER) bijna geen UV-B-straling en zijn ze dus absoluut ongevaarlijk. Verder zijn deze fluorescentiebuizen uitgerust met een speciale coating die de efficiëntie verhoogt.

Philips TUV TL-D Ontsmettend - De TL buizen binnen de Philips TUV TL-D serie stralen ultraviolet licht uit. Dit heeft een desinfecterende werking op lucht, water en oppervlakken. Deze G13 buizen zijn verkrijgbaar in verschillende wattages en bijbehorende lengtes. LET OP: UV-licht is schadelijk voor de huid en voor de ogen en mag daarom niet worden gebruikt als algemene verlichting.


Philips TL-D 90 Graphica (MASTER) - MASTER TL-D Graphica TL buizen zijn ideaal voor het controleren van drukwerk in drukkerijen en de grafische industrie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de zeer goede kleurweergave en een heldere lichtkleur. De gemiddelde levensduur van MASTER TL-D Graphica buizen is 20.000 uur. Indien je een conventioneel vsa gebruikt bij deze buizen, dan heb je een starter nodig.

Philips TUV T8 - Philips TUV T8 buizen stralen UV-licht uit. Dit heeft een ontsmettende werking en kan dus worden gebruikt ter bestrijding van bacteriën en algen. Belangrijk: Aangezien UV-C-producten ultraviolette straling uitzenden, zijn zij alleen bedoeld voor ontsmettingsdoeleinden. Zij mogen niet worden gebruikt voor algemene verlichtingsdoeleinden. De producten produceren UV-C licht met een hoog vermogen, dat ernstig letsel aan ogen en/of de huid kan veroorzaken. Vermijd daarom ten allen prijze direct contact van ogen en huid met het UV-C licht. Het product mag alleen worden gebruikt in gesloten behuizingen, die de gebruiker beschermen tegen blootstelling aan UV-C-licht.


Philips TL-X XL - TL-buizen uit de Philips TL-X XL-modelreeks hebben een buisdiameter van 38 mm en hebben een langere levensduur. Bovendien hebben de producten van deze serie een interne ontstekingsstrip voor elektromagnetische, starterloze toepassingen of hoogfrequente toepassingen. In combinatie met een speciale lampvoet kan vonkvorming tijdens de ontsteking worden uitgesloten. Daarom zijn Philips TL-X XL fluorescentiebuizen geschikt voor gebruik in vlamwerende armaturen volgens beschermingstype "Verhoogde veiligheid" - bijvoorbeeld in de (petro)chemische industrie, op boorplatforms, in mijnen en andere plaatsen waar explosieve gassen kunnen voorkomen.


Philips TL-D Xtreme (MASTER) - De Philips TL-D Xtreme fluorescentiebuizen staan bekend om hun lange levensduur, waarmee je totale energiekosten snel kunnen worden teruggebracht. De geavanceerde X-technologie van Philips vermindert de kans op vroegtijdige uitval van de TL-D Xtreme aanzienlijk. De lampen hebben een diameter van 26 mm. De Philips TL-D Xtreme fluorescentielamp heeft een kleurweergave-index van Ra >80. Aangezien de TL-D Xtreme 100% recycleerbaar zijn en bijzonder milieuvriendelijk door hun lage kwikgehalte, zijn er bijna geen verwijderingskosten.


Philips TL-C Coloured (MASTER) - Gekleurde TL-buizen nodig? Buizen binnen de Philips TL-D Coloured serie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals rood, geel, groen of blauw. Je kunt ook kiezen tussen verschillende wattages.


Philips Blacklight Blue TL-D - Deze Philips T8-fluorescentiebuizen zijn lagedruk kwikdampfluorescentielampen, die via de fluorescerende, met poeder gecoate binnenbol langgolvige UV-straling uitstralen en zo lichtgevende effecten bereiken. De buizen zijn loodvrij en kunnen via een voorschakelapparaat en een ontsteker op de netstroom worden aangesloten.


Philips TL-D Secura (MASTER) - Ben je op zoek naar Philips TL buizen van bijzonder hoge kwaliteit? De Philips TL-D Secura wordt beschermd door een speciale coating. In geval van beschadiging, zullen er geen splinters ontsnappen. De producten van de Philips TL-D Secura serie zijn duidelijk te herkennen, omdat deze worden gemarkeerd door twee blauwe ringen aan de zijkant. De buizen hebben een diameter van 26 mm en zijn uitwisselbaar met alle conventionele 26 mm fluorescentielampen. De Philips TL-D Secura zijn ook uiterst milieuvriendelijk dankzij hun lage kwikgehalte en zijn zelfs 100% recyclebaar dankzij hun "groene kap". De producten kunnen zonder problemen met conventionele of elektronische voorschakelapparaten worden gebruikt.


Philips TL-D Xtreme Secura (MASTER) - De Philips TL-D Xtreme Secura TL buizen zijn omhuld met een resistente plastic buitenlaag van Teflon. Dit biedt een betrouwbare bescherming tegen splinters in geval van beschadiging. Om een optimale bescherming tegen splinters te garanderen, zijn de buizen binnen deze serie niet alleen voorzien van een splinterafscherming, maar ook van een eindkapbescherming. De levensduur van het splinterschild is gelijk aan de levensduur van de lamp.


Philips TL-D Food (MASTER) - De naam zegt het al! De Philips TL-D Food straalt een koel wit licht uit (3.800 Kelvin) en is verkrijgbaar in vier verschillende wattages. De fluorescentiebuizen zijn speciaal ontworpen voor de foodsector. De Philips TL-D Food zorgt ervoor dat het verlichte voedsel er zeer smakelijk en smakelijk uitziet. Dankzij de hoge kleurweergave worden de kleuren zeer realistisch weergegeven. Rood vlees ziet er bijvoorbeeld dieprood uit en niet donkerrood.


Philips TL-D HF Super 80 (MASTER) - De Philips TL-D HF Super 80 zijn buizen van hoge kwaliteit. Ze hebben een goed lichtrendement, dat gedurende de hele levensduur constant is. De buizen met een diameter van 26 mm hebben bovendien een goede kleurweergave en een bijzonder laag kwikgehalte. Zij kunnen alleen worden gebruikt in combinatie met elektronische voorschakelapparaten (HF). Populaire toepassingen zijn kantoren en industriegebieden. De producten kunnen ook ideaal worden gebruikt als algemene verlichting in verkoopruimten van allerlei aard.

Philips T8 (TL-D) Buizen | Philips TL-D lampen (T8) online kopen! | Lampdirect (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dean Jakubowski Ret

Last Updated:

Views: 5590

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dean Jakubowski Ret

Birthday: 1996-05-10

Address: Apt. 425 4346 Santiago Islands, Shariside, AK 38830-1874

Phone: +96313309894162

Job: Legacy Sales Designer

Hobby: Baseball, Wood carving, Candle making, Jigsaw puzzles, Lacemaking, Parkour, Drawing

Introduction: My name is Dean Jakubowski Ret, I am a enthusiastic, friendly, homely, handsome, zealous, brainy, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.